onsdag 23 mars 2011

En stylad "Fröken Finemang".

Måndagen den 4e april är det dags för vårat program, orka rni inte klicka på länken så kommer texten nedan:

Del 2 av 8. Trinny Woodall och Susannah Constantine besöker Karlstad och får tio personer att börja se sig själva i nytt ljus. Pernilla, 43 år, behöver uppdatera sin hårdrocksstil, 49-åriga Lillemor lägger all tid på familjen och har glömt bort sig själv och Jessica, 29 år, har väntat alltför länge på att livet ska börja. Stilduon ger dem och ytterligare sju personer en skjuts i rätt riktning.
I kvällens program besöker Trinny och Susannah Karlstad. Tio personer ska stylas om och bland dem finns Jessica som klär sig i stora kläder och själv säger att hon väntat länge på att livet ska börja.
                                     
 I kvällens program besöker Trinny och Susannah Karlstad och stylar om tio personer, bland andra väninnorna Pia, 52 år, och Lillemor, 49 år. Pia är gift sedan länge och har två utflugna barn. Hon hoppas på en ny kvinnligare stil som skulle kunna pigga upp både henne och hennes äktenskap.

Hennes väninna Lillemor lägger all sin tid på sin familj och har glömt bort sig själv. Trinny och Susannah hjälper inte bara Lillemor med en ny stil, utan visar henne också hur en ny behå och urringning kan göra både hennes bröst och midja mindre.

Pernilla, 43 år, medger själv att hon kanske behöver en lite mer uppdaterad hårdrocksstil men att få Pernilla att verkligen släppa taget om den stil hon helt och hållet identifierar sig med blir inte enkelt.

Trinny och Susannah träffar också Jessica, 29 år, som klär sig i stora kläder. Hon säger själv att hon alltid har väntat på att livet ska börja och hon drömmer om en tuff rockabillystil och att gå ut och börja dejta. Trinny och Susannah hjälper henne inte bara med en ny stil utan tar bokstavligen tag i hennes drömmar och planerar för hennes nya liv.

Del 2 av 8.

NU, ska jag skriva min story om stylingdagen.
Och, kolla Jessica, för hon fick sig en förändring, och Pia (vars dotter jag hängde dömôe med på gymnasiet, hejhej) jag kommer grina när jag ser hennes hennes sund på podiet, och Lillemor, som jag satt brevid på tåget upp o pratade med oavbrutet. Som prater om puppera i reklamen. Och Johanna..
Eller Pernilla, fina fina Pernilla, vars reaktion jag hörde, och därmed grinade jag redan INNAN det var min tur.  Och så har vi Nina, som man kan säga, förvandlades, eller Ulrica, yrvädret, det finns nog inte så mycket ont i henne inte.  Annica fick som hon ville eller gulle Margareta, en oerhört fin kvinna från den lilla lilla byn Deje som i sig nog kanske fick en av de största förvanlingarna. Och jag då, i stort behov av renovering, och NEJ, jag har inte haft på mig "kjolen" sen dess. jag kämpar varje dag med att vara mitt nya jag, och gillar att min sambo gillar, och eftersom han gilar oh SÄGER det till mig, så blir kämpandet mindre stort för varje gång.

2 kommentarer:

Ozzys mor sa...

Vad var det för fel på kjolen då smöla? =)

Fröken Finemang sa...

den användes 7 dagar av 7...