torsdag 20 oktober 2011

Sorg sorg sorg *grin*

När morfar dog, Bodde jag i Östersund, o då han gick från 'frisk' till död på 3 timmar, i en ålder av ringa 74 år så kom det som en chock. För alla o envar, men att det var en bra avslut för honom, hastigt o listigt. Men förödande i brist på annat ord, för mormor, mamma, oss ungar och resten av släkten.
Det krävdes 8 h i bil innan vi hann hem jag i storebror som också bodde i Brunflo, o väl hemma så bestämde jag att inte skulle säga det sista hej då. För många timmar i dagar hade sedan gått när jag väl ville så då bar det nog BRA att jag inte såg honom. Döden gör många saker med en kropp? Och det väldigt fort.


Som ni förståd igår ligger farfar på sjukhuset, det är nära nu. Han har legat där ett tag och tynar bort för att tala klarspråk. En skugga av sitt forna jag.

Därför tycker jag att dödsbeskedet som kom 12.20 var välkomnande.An hade somnat in ca 11.35, Det är skönt för honom. Min farmor och faster va där, pappa va på jobbet men kände att han fått sagt sitt igår, o min hälsning att vi tyckte han kämpat klart, det är okej att gå, hade mottagits med en glimt av ett leende.

Nu är kl 13,25..

Klockan 16, ska vi samlas på sjukhuset , mamma kör dit mig, Och jag ska säga hej då, eller inte. Jag har inte bestämt mig än. Det skaver ibland att jag inte aa hej då till Morfar, o kanske därför bör jag säga hejdå till Farfar. Jag vet inte hur jag kommer reagera och jag vet inte vd jag vill.

Mitt i allt ska vi ta dagens utmanings bild och jag ska käka lurre. Bilden uppe, ja skiter högaktningsfullt i utmaningen då ja tänker kl mig bekvämt resten av veckan. I Leggings.
Mamma slutar 14.30 och kommer hit efter det.

Uppdatering följer:
14.30
Avsked uppskjutet till imorgon, runt lunch. Försöker få tag i sambon så han kan förvarna om komp redan idag. Jag behöver skjutsen och stödet.


14.37:
Det blir av idag, vet inte när vet inte vart. Nu skiter jag i bloggandet för jag får just nu för att citera bästa Lars, 'liksom ingen ordning' och 'tar hand om mig'.


Jag önskar så att mina bröder var här.


Är det ett tecken, att jag vaknade efter flera'somna om perioder' för att kurera förkylning, kl 11.34.?

6 kommentarer:

Sus sa...

Det var nog ett tecken.

Många kramar!

Maria sa...

Sänder dig en tanke och en styrkekram.

Ting sa...

Åh kram!

Kringelin sa...

Kram på er!

Fröken Finemang sa...

Sus: jag tror det jag med..
Maria: tack
Ting: kram! <3
Elin: *puh*, tack!

<3

Ozzys mor sa...

STOR KRAM